Behandelingen

Dermalogica Skin Treatment 90 minuten – € 80

Een uitgebreide en gepersonaliseerde gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering , resultaat en ontspanning. Er wordt gebruik gemaakt van Dermalogica professional-only producten. Naast een uitgebreide gezichts- schouder- nek- decolleté- en voetenmassage heeft u keuze uit 3 van de volgende extra’s:

 • epileren
 • verven wimpers
 • verven wenkbrauwen
 • harsen bovenlip
 • harsen kin
 • oogmasker

Jeugdbehandeling – € 29 

Het reinigen van de huid. Onzuiverheden verwijderen en een reinigend en kalmerend masker. 

ProSkin Treatments

Bij Loeky Noorlander wordt de behandeling en productadvies op maat gemaakt aan de hand van jouw huidconditie. Deze wordt bepaald door een Dermalogica Face Mapping huidanalyse. Tijdens de ProSkin behandeling krijgt jouw huid alle aandacht en verzorging om te herstellen en weer in balans te komen.

 

ProSkin

Mijn ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedereen maak ik een ProSkin behandeling op maat. Heb je last van huidveroudering, acné, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, exceem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In mijn behandelingen kan ik de problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

 

Face Mapping/huidanalyse – gratis

Een professionele nauwkeurige huidanalyse die de huid-conditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht grondig te inspecteren.

 

ProSkin 60 – € 55

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op de huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet. Tevens worden uw wenkbrauwen bijgewerkt.

 

ProSkin 30 – € 37,50

In deze gepersonaliseerde 30-minuten durende behandeling ga ik zonegericht te werk en ligt de focus op reinigen en het verwijderen van onzuiverheden. Indien gewenst wordt er gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 

ProSkin 60 Expert Active – € 95

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s  BioSurface Peel en IonActive lijn. Ook worden hoogwaardige serums gebruikt. Ervaar maximaal huidverbetering op het hoogste niveau.

 

ProSkin 30 Expert Active – € 50

Deze Expert behandeling richt zich exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig.

 

Pro Power Peel 60 – € 95

Dermalogica’s krachtige peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pak ik o.a. huidveroudering, fijne lijntjes en hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen wordt celvernieuwing maximaal gestimuleerd met een verbluffend resultaat tot vervolg. 

 

Pro Power Peel 30 – € 50

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60.

Voorzorgsrichtlijnen

Voor een optimaal resultaat adviseer ik een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin Expert Active en de Pro Power Peel kunnen hierin goed afgewisseld worden. Boek je de volgende ProSkin Expert Active of Pro Power Peel behandeling binnen 3 weken, dan ontvang je op je vervolgbehandeling € 7,50 korting (30 min) of € 15 korting (60 min)

Voorzorgsrichtlijnen en Contra-indicaties:

 • Houd rekening met het volgende bij het boeken van een ProSkin Expert Active
 • Stop 2-4 weken voor de behandeling met het gebruik van voorgeschreven exfoliërende medicatie zoals Retin-A, Renova, Adapalene of Tazorac.
 • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je zwanger bent.
 • De behandeling wordt niet uitgevoerd als je een koortslip hebt.
 • Stop minimaal 6 maanden voor de behandeling met het nemen van orale medicatie voor acné zoals Isotretinoïne (RoAccutane).
 • Exfolieer niet 2-3 dagen voor de behandeling.
 • Hars of wax het gelaat niet 24 uur voor of na de behandeling.
 • (voor de mannen) Zorg dat je je minimaal 24 uur van te voren nat geschoren hebt of indien elektrische minimaal 2 uur van te voren.
 • Ga niet onder de zonnebank een week voor de behandeling. Een zonverbrande huid is een contra-indicatie voor de behandeling.
 • Als er botox of injectables zijn ingespoten dan moet dit minimaal een week geleden zijn.
 • In een ProSkin Expert Active worden geen extracties (verwijderen onzuiverheden) gedaan. Voor optimaal resultaat adviseren wij een week voor deze behandeling een ProSkin30 behandeling te boeken om je huid grondig te laten reinigen.

 

Wenkbrauwen en Wimpers

Wenkbrauwen epileren                                           

€ 12,50

Wenkbrauwen modelleren                                     

€ 15

Wenkbrauwen verven                                               

€ 12,50

Wimpers verven                                                         

€ 12,50

Wimpers en wenkbrauwen verven                         

€ 20

Wenkbrauwen verven en epileren                          

€ 20

Wimpers en wenkbrauwen verven en epileren   

€ 30

 

Harsen

Bovenlip of kin

€ 12,50

Bovenlip en kin

€ 20

Gezicht

€ 20

Oksels

€ 20

Onder – of bovenbenen incl. knie

€ 22,50

Hele benen

€ 40

Bikinilijn vanaf

€ 20

Onderarmen

€ 20

Hele armen

€ 30

Onder- of bovenrug

€ 20

Hele rug incl. schouders

€ 35

Borst

€ 22,50

                                              

 

      

Voetbehandelingen

Pedicure 45 minuten

€ 30

Vaste klantenkorting 6/8 weken

-€ 2,50

Pedicure 60 minuten  

€ 37,50

Cosmetische voetbehandeling 45 minuten

€ 30

Lakken

€ 5

Prijswijzigingen voorbehouden